Benefietavond voor Hospice brengt 4248 euro op


Zaterdagavond 3 november werd door Gezelligheidskoor Happy Days in het Dorpshuis in Hekelingen een benefietavond georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Hospice de Waterlelie.
Wethouder Wouter Struijk opende de avond waarna het gezang losbarstte. Happy Days beet het spits af, waarna Trossen Los, Stacey Krens en Tranen met Tuiten volgden. De 180 bezoekers in het uitverkochte Dorpshuis genoten zichtbaar en zongen naar hartenlust mee. Het doel om een mooi bedrag op te halen voor het Hospice is dankzij alle sponsoren, de loterij en de vele gulle giften van de bezoekers heel goed gelukt. Aan het einde van de avond kon Happy Days voorzitter Joop Christiaanse meedelen dat er in ieder geval 3000 euro naar de Waterlelie zal gaan. Binnenkort zal een cheque worden overhandigd. Happy Days bedankt de meewerkende koren en alle vrijwilligers die de avond tot een geweldig succes hebben gemaakt.

De volgende dag is de definitieve balans opgemaakt en op 8 november is het hoge bedrag van € 4248 overhandigd aan de Waterlelie.